Торте СТАНИЋ

Торте се сматрају врхунцем кулинарског умећа. Припремљене по традиционалним рецептима од најквалитетнијих сировина, савршено декорисане представљају праву посластицу. Основа за прављење већине торти је бисквит тесто, маса од јаја и шећера са разним додацима: орасима, чоколадом, лешницима, свежим воћем.

Могу бити округле, правоугаоне, на спрат или у разним маштовитим облицима. По облику их делимо на мали шнит, средњи шнит и округле а по саставу воћне, чоколадне и кремасте.

Воћне торте

Богат укус најсвежијег воћа учиниће да сваки ваш тренутак буде обојен посебним бојама било да се ради о вашој великој прослави или попдневном узивању. Фина воћна текстура освежиће васу радост и употпунити срећом вас дан. Јагоде, малине,вишње у нашим тортама помешане са укусним филовима чине ове торте правим избором за све сладокусце. Изаберите из наше понуде неку од воћних торти и узивајте у укусима свежег воћа, врхунских филова и кора.

Чоколадне торте

Са нашим чоколадним тортама ће те запловити на најлепше путовање у финим комадићима праве чоколаде. Интезитет и богаство чоколадног укуса отвориће Вам нове океане уживања. Торте које су направљене по одабраним рецептима наших мајстора ће од само једног залогаја пробудити сва ваша цула. Изаберите неку од прелепих чоколадних торти наше понуде припремљених само за Вас.

Кремасте торте

Одишу укусом који је чаробан при сваком Вашем залогају. Мешавина кремастог састава која се неодољиво топи у вашим устима пружиће Вам посебан ужитак. Осетите кремасту чаролију у нашој понуди одабраној само за Вас.

Tорте по поруџбини

Правимо и торте по поруџбини за сваку Вашу прославу или свечаност.
Укуси су многобројни као и декорације.


Претрага
Каталог производа
Обавештења
пријави се
Анкета
Како оцењујете укус наших производа?
одличан
врло добар
добар
Начин плаћања
готовином
одложено плаћање
платним картицама
Бесплатан превоз