О нама

Овом приликом желимо топлу добродошлицу испред предузећа Станић НМ свима Вама који сте поклоници наших слатких и сланих производа, Вама који сте наши дугогодишњи купци и сарадници као и Вама нашим будућим партнерима.

Станић НМ је отпочео са радом 03. децембра 2007. године као мала породична радионица за израду финих производа од теста, колача и торти и за кратко време постала је препознатљива по амбијенту, квалитету и што је најважније по укусу својих производа. На почетку производња је задовољавала потребе нашег града и ближе околине али убрзо Станић НМ је израстао у једног од водећих произвођача у својој области непрестано ширећи своју продајну мрежу широм земље. Stanic 1Од марта 2012 године Станић НМ има имплементиран ХАЦЦП систем који представља превентивни приступ безбедности хране и који се примењује у свим секторима предузећа. Желели смо да уз помоћ традиционалне рецептуре и избор најквалитетнијег репроматеријала од себе дамо само најбоље па са поносом можемо рећи да наше производе краси изузетан квалитет и јединствен укус. Најбољи показатељ тога је велики број задовољних дугогодишњих купаца и стална тенденција раста истих. Дуга традиција израде омогућила нам је стварање јединствених рецепата за сваки наш производ понаособ што их чини посебним и препознатљивим.

Данас поседујемо јединствену и разнолику палету производа од преко тридесет врста торти и колача, десет различитих врста производа замрзнутог лиснатог теста, домаћим тестенинама и корама као и нашом кафом.

Наша стална тежња за побољшањем квалитета и усавршавањем учинила нас је препознатљивим на тржишту и све то за нас представља велики успех али ми ту нећемо стати. Хоћемо да и даље радимо, да стварамо и покушамо да будемо још бољи.С поштовањем
Станић НМ


Претрага
Каталог производа
Обавештења
пријави се
Анкета
Како оцењујете укус наших производа?
одличан
врло добар
добар
Начин плаћања
готовином
одложено плаћање
платним картицама
Бесплатан превоз